SoulDental - fogászat felnőtt páciensek részére

https://dentalkope.hu/wp-content/uploads/2021/01/Fogpótlás-esetleg-gyökérkezelés-2000x600.jpg

A felnőttek fogaihoz is értünk!

2002 óta működtetjük fogászatunkat elegáns, budai környezetben a Zugligeti úton. Családias hangulatú rendelőnkben magasan képzett szakorvosi teamünk és innovatív eszközeink segítségével a fogászat minden szakterületén a legmagasabb színtű ellátást nyújtjuk. Az elmúlt 18 évben folyamatosan fejlődtünk, fogászatunkon jelenleg 7 felnőttfogorvos é s 7 gyermekfogorvos dolgozik.
SoulDental név választásával azon mély elköteleződésünket szeretnénk kifejezni, miszerint szívvel és lélekkel végezzük munkánkat.

AMIBEN KÜLÖNLEGESEK VAGYUNK

BIZTONSÁG

BIZTONSÁGI FEJLESZTÉSEINK
Ügyelünk a biztonságra! Elsők között reagálva a COVID – 19, azaz a  koronavírus okozta helyzetre olyan orvosi segédeszközöket helyeztünk üzembe, melyek egy fogorvosi rendelő számára is megfelelő védelmet nyújtanak a vírusok, baktériumok levegőben való terjedésével kapcsolatban, azaz tisztítanak és fertőtlenítenek. Biztonsági berendezéseink hozzájárulnak mind orvosaink, mind pácienseink esetleges megfertőződésének elkerüléséhez.
Lépésről, lépésre, érzékenyen reagálva a változásokra, folyamatosan a körülményekhez és szakmai ajánlásokhoz igazítjuk intézkedéseinket.

GARANCIA

TERMÉK- ÉS SZOLGÁLTATÁSI GARANCIA
Garanciát vállalunk mind munkánkra, mind pedig az általunk forgalmazott fogászati alapanyagokra, termékekre. Csak olyan anyagokat használunk, amelyekkel garantálható a minőségi kivitelezés. A mosoly szakértőiként tudjuk, hogy a szépség a részletekben és a minőségben rejlik.

INNOVÁCIÓ

A LEGMODERNEBB ELJÁRÁSOK
Az évek során olyan tapasztalt csapatot építettünk, akik segítségével családias hangulatú, elegáns rendelőnkben professzionális szolgáltatást nyújtunk pácienseink számára. Az elmúlt 18 évben folyamatosan fejlődtünk, megújultunk, gyarapodtunk. A mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban jelenleg 7 felnőttfogorvos és 7 gyermekfogorvos dolgozik.
Fogászati rendelőnkben dolgozó fogorvosaink és rezidenseink komoly szakmai munkát folytatnak szakterületükön. Publikációikat, esetleírásaikat, szakmai írásaikat orvosaink saját oldala alatt olvashatja.

AMIRE KÜLÖNÖS FIGYELMET FORDÍTUNK

 

Kezelések félelem és fájdalom nélkül

Munkánk során nem csak a professzionalitásra, minőségre, szakmai fejlődésre fordítunk figyelmet, hanem arra is, hogy a kezelések minél kevesebb stresszt, szorongást okozzanak Pácienseinknek.
A fogászatunkon tapasztalt oldott légkör, az empatikus és türelmes hozzáállás, még mindenkit átsegített a nehézségeken. Egy hely, ahol nem csak fogászati problémájára talál megoldást, de a fogászati kezelésekhez való viszonya is újjászületik.
Fogászatunkon nagy hangsúlyt fektetünk a félelem és fájdalommentes fogászati élményre. Nyitottak vagyunk az innovatív megoldások iránt. A modern fogászati  eljárások egyik legfőbb ismérve az, hogy azok minél kevesebb tortúrával járjanak, illetve minél rövidebb ideig tartsanak. Nálunk a legmodernebb eljárásokat találja.
Célunk, hogy mindenkinél elérjük, hogy  a fogászati kezelések előtt és alatt a szorongás helyett a nyugalomé és mosolyé legyen a főszerep a fogorvostól, fogászati kezelésektől való félelem helyett.

 

SoulDental - A mosoly szakértője

1021 Budapest, Zugligeti út 60.

Tel.: +36 30 229 3199

Email. info@souldental.hu

LÁTOGASSON EL HONLAPUNKRA »