SoulDental - fogászat felnőtt páciensek részére

https://dentalkope.hu/wp-content/uploads/2021/01/Emese-Balázs-logós-arculati-kép-2000x800.png

Egy jó fogászatot keres saját fogászati problémáinak megoldására?

SoulDental Fogászat - Nem csak a gyerekek, a felnőttek fogaihoz is értünk!

2002-ben nyílt fogászatunk jó közlekedéssel, könnyű megközelíthetőséggel, elegáns, budai környezetben várja a Zugligeti úton.
Családias hangulatú rendelőnkben magasan képzett szakorvosi teamünk, innovatív eszközeink segítségével a fogászat minden szakterületén a legmagasabb színtű ellátást nyújtja a Páciensek számára.

Ennél még többet is!
Amint nevünk is mutatja - a SoulDental név választásával azon mély elköteleződésünket fejezzük ki, miszerint a mindennapokban szívvel és lélekkel végezzük munkánkat.
2018-ban az egyre növekvő igényekre reagálva elsőként hoztuk létre gyermekfogászatunkat DentalKópé - A mesebeli gyerekfogászat néven a 1037 Bidapest, Montevideo u. 3/A-ban.
A mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban jelenleg 7 felnőttfogorvos és 7 gyermekfogorvos dolgozik.
Így két helyszínen működve tudunk a felmerülő igényeknek és elvárásoknak leginkább megfelelve magas színvonalú és minőségi fogászati ellátást nyújtani az első fogak megjelenésétől kezdve a felnőtt koron keresztül, egészen az időskori fogászati problémákig.

ÖN MI ALAPJÁN VÁLASZT FOGÁSZATOT?

 

5 SZEMPONT,  AMIBEN KÜLÖNLEGESEK VAGYUNK

TEAMMUNKA
Felkészült szakembereink team munkája garantálja, hogy Ön mindig a legjobb kezekbe kerüljön! Kiváló specialistákból álló csapatunk segítségével minden esetben megtaláljuk a legjobb kezelési módot, és rendelőnkön belül az adott szakterületre vonatkozóan a legmagasabb szintű tudással rendelkező kollégát, aki megoldást nyújt az Ön fogászati problémájára.

DIAGNOSZTIKAI HÁTTÉR
A pontos diagnózis a jól megválasztott terápia alapja. Vannak olyan esetek, amelyekhez professzionális diagnosztikai háttér szükséges, amely nem csak meggyorsítja, de biztonságosabbá és tervezhetőbbé teszi a kezeléseket.
Kiváló diagnosztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy sok vizsgálatot a helyszínen végezzünk el, de amennyiben összetettebb, magasabb technológiát igénylő vizsgálat szükséges, úgy a legjobb helyekre irányítjuk.
Meglévő röntgengépeink, egyéb diagnosztikai eszközeink mellé hamarosan magunk is tervezzük egy CT és egy fogászati mikroszkóp beszerzését.

INNOVATÍV SZEMLÉLET
Szájsebészünk, gyökérkezelő fogszakorvosunk, fogszabályozó fogszakorvosunk parodontológusunk és esztétikai specialistánk napi szintű kooperációján túl különös érték, hogy kollégáink nem csak  naprakészek a fogorvoslásban,  de egymást segítve állandó jelleggel képzik magukat, így rendelőnkbe folyamatosan vezetjük be a szakmai újdonságokat.
Fogászatunkon dolgozó orvosaink és rezidenseink komoly szakmai munkát folytatnak szakterületükön. Publikációikat, esetleírásaikat, szakmai írásaikat honlapunkra látogatva orvosaink saját oldala alatt illetve blogunkban olvashatja.

EMPATIKIUS MEGKÖZELÍTÉS
Amire mindannyian vágyunk: fogászati kezelések félelem és fájdalom nélkül. Munkánk során nem csak a professzionalitásra, minőségre, szakmai fejlődésre fordítunk figyelmet, hanem arra is, hogy a kezelések minél kevesebb stresszt, szorongást okozzanak Pácienseinknek.
A fogászatunkon tapasztalt oldott légkör, az empatikus és türelmes hozzáállás, még mindenkit átsegített a nehézségeken. Egy hely, ahol nem csak fogászati problémájára talál megoldást, de a fogászati kezelésekhez való viszonya is újjászületik.
Fogászatunkon nagy hangsúlyt fektetünk a félelem és fájdalommentes fogászati élményre. Ezért is vagyunk az innovatív megoldások iránt, mivel a modern fogászati  eljárások egyik legfőbb ismérve az, hogy azok minél kevesebb tortúrával járjanak, illetve minél rövidebb ideig tartsanak. Nálunk a legmodernebb eljárásokat találja!
Célunk, hogy mindenkinél elérjük, hogy a fogászati kezelések előtt és alatt a szorongás helyett a nyugalomé és mosolyé legyen a főszerep a fogorvostól, fogászati kezelésektől való félelem helyett.

GARANCIA
Garanciát vállalunk mind munkánkra, mind pedig az általunk forgalmazott fogászati alapanyagokra, termékekre. Csak olyan anyagokat használunk, amelyekkel garantálható a minőségi kivitelezés. A mosoly szakértőiként tudjuk, hogy a szépség a részletekben és a minőségben rejlik!
Ha felkeltettük érdeklődését fogászatunkkal kapcsolatban látogasson el oldalunkra!

https://dentalkope.hu/wp-content/uploads/2021/01/SoulDental-Fogászat-1400x1100.jpg

SoulDental - A mosoly szakértője

FOGÁSZATI KEZELÉSEINK

 

1021 Budapest, Zugligeti út 60.

Tel.: +36 30 228 3199

Email. info@souldental.hu

LÁTOGASSON EL HONLAPUNKRA »