2018-ban az országban elsőként nyitottuk meg magán gyerekfogászatunkat.
Színes, játékos hangulatú rendelőnkbe mesevilágot idéző hangulatot varázsoltunk, így a legapróbbak is olyan szívesen járnak fogászatunkra, mintha csak játszóházba mennének.

GYEREKFOGORVOSOK

Filozófiánk

 

Hisszük, hogy élmény lehet a fogászati kezelés!

Munkánk során alapvető feladatunknak tekintjük a gyermekek magas színvonalú fogászati ellátása mellett, hogy kis pácienseinknek a fogorvoshoz, fogászati kezelésekhez való viszonyát, még korábbi rossz tapasztalatok ellenére is pozitív irányba fordítsuk. Ebben tud segítséget nyújtani félős és nem félős kis pácienseinknek is gyermekfogászatunk meséje: A kerekerdő fogászat.

Hogyan segíthet szülőként?

A DentalKópé meséje

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Szorongásoldó program gyerekeknek

Bohócos rendelés

 

Havonta egyszer egy nap, egy délelőtti vagy egy délutáni rendelés keretében a cirkusz ellátogat gyerekfogászatunkra.

E különleges programmal szeretnénk segíteni azon gyermekeknek és szüleiknek, akiknek problémát okoz a fogorvoshoz járás, a fogászati kezelések során történő oldott, együttműködő viselkedés.
Ezeken az alkalmakon Ricsi Bohóc abban lesz segítségünkre, hogy játékos támogatásával erőt és technikákat adjon leküzdeni a félelmet, szorongást a gyermekekben, ezáltal növelje együttműködésüket a fogorvossal, fogorvosi kezelések elvégzésével kapcsolatban. Egyszóval, e különleges, játékos élményen keresztül pozitív tapasztalatokhoz jutva, elindulhassanak azon az úton, ami a fogorvos való pozitív viszonyuláshoz vezet.

Fogászati prevenció

Szívügyünk a fogászati prevenció

 

Ezért gyermekfogászati ellátásunk kiegészítéseként egy szájhigiéniai ismereteket bővítő és elmélyítő, a fogszuvasodás megelőzését célzó programot indítottunk.

Legyen Ön is partnerünk!

 

Törekszünk a szakmai együttműködésre egyesületekkel, gyeerekfogorvosokkal, mindenféle olyan kezdeményezéssel, melynek célja már kora gyermekkorban a szájhigiéniai ismeretek elmélyítése, megtanítása, a szülők edukációja.

Időpontkérés


    Kérdése van? Írja meg!


      Páciensvélemények

      Írja meg véleményét Ön is!