Recepciósok

ringbauer.zsofia.retus

Ringbauer Zsófia

fogászati recepciós

„Recepciósként igyekszem mindent tőlem telhetőt megtenni, hogy a hozzánk érkező kis páciensek egy igazi mesebeli fogászatra érkezzenek és egy barátságos, félelem nélküli hellyé váljon számukra a fogászati rendelő, így segítem a kezelés sikerét.”

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Belle

2020. januárjában csatlakozott csapatunkhoz. Szeret emberekkel foglalkozni, mosolygós, pozitív személyiségével könnyen teremt kapcsolatot. Jelenleg csecsemő- és gyermekápolónak illetve jeltolmácsnak tanul, hogy később, szabadidejében végzett tolmácsként ennek a szenvedélyének hódolhasson. Imádja a kutyákat, mindenféle sportot kipróbál, ami velük kapcsolatos. Angol nyelven beszél.

“Kivételes boldogságot nyújt számomra, ha a környezetemben lévő emberek elégedettek. Nagyon szeretek itt dolgozni, jól kijövök mind a gyermekkel mind a szülőkkel, kedves számomra látni azt ahogy a gyermekek, akár a kezdeti bizalmatlanság ellenére felszabadultan, boldogan, nagy mosollyal távoznak tőlünk.”

 

Kedvenc mesehőse: Tarzan

Hobbijai: versírás, pszichológia, önfejlesztés

A Corvinus Egyetem Business management szakos hallgatója, szeptember óta egyetemi tanulmányai mellett dolgozik recepciónkon. A sport fontos része életének, sportolói igazolvánnyal rendelkezik 9 sportág területén. A padel nagy szenvedélye, amely egy squash és teniszhez hasonló ütős labdajáték, amelyben nyár óta már edzőként tevékenykedik. Egy évet töltött az Egyesült Államokban, az ott szerzett tapasztalatait fogászatunkon kamatoztatja. Szabadidejében zenei és kulturális rendezvényeket szervez, illetve sportot oktat.

Schatz Aba – fogászati recepciós – DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat

Schatz Aba

fogászati recepciós
Nagyillés Afrodité – fogászati recepciós –  DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat

Nagyillés Afrodité

fogászati recepciós

„Fontos számomra, hogy a szülők nyugodt szívvel hozzák el gyermekeiket, és az egész család boldog mosollyal távozzon tőlünk. Minden helyzetben a legnagyobb együttérzéssel igyekszem ezt elérni.”

Kedvenc mesehős: Anasztázia

Hobbijai: olvasás, futás, utazás

2021 nyarának végén csatlakozott csapatunkhoz. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségturizmus szakára jár, ahol kamatoztatni tudja idegenvezetői képzésen szerzett tudását. Angolul jól beszél. Nagyon szeret az emberekkel, és leginkább a gyermekekkel foglalkozni, 6 testvére közül Ő a legidősebb, emiatt könnyedén egy hullámhosszra kerül velük.