SoulDental – felnőtt fogászat

Ha fontos az Ön számára az az empatikus légkör, amit gyerekfogászatunkon megszokott

 

 

EGY FOGÁSZAT SAJÁT PROBLÉMÁINAK MEGOLDÁSÁRA

2002-ben nyílt fogászatunk jó közlekedéssel, könnyű megközelíthetőséggel, elegáns, budai környezetben várja a Zugligeti úton.
Családias hangulatú rendelőnkben magasan képzett szakorvosi teamünk, innovatív eszközeink segítségével a fogászat minden szakterületén a legmagasabb színtű ellátást nyújtja a Páciensek számára.

Ennél még többet is!
Amint nevünk is mutatja – a SoulDental név választásával azon mély elköteleződésünket fejezzük ki, miszerint a mindennapokban szívvel és lélekkel végezzük munkánkat.
2018-ban az egyre növekvő igényekre reagálva elsőként hoztuk létre gyermekfogászatunkat DentalKópé – A mesebeli gyerekfogászat néven a 1037 Budapest, Montevideo u. 3/A-ban.
A mára már 34 főből álló, két helyszínen működő csapatunkban jelenleg 8 felnőttfogorvos és 7 gyermekfogorvos dolgozik.
Így két helyszínen működve tudunk a felmerülő igényeknek és elvárásoknak leginkább megfelelve magas színvonalú és minőségi fogászati ellátást nyújtani az első fogak megjelenésétől kezdve a felnőtt koron keresztül, egészen az időskori fogászati problémákig.

5 SZEMPONT,  AMIBEN KÜLÖNLEGESEK VAGYUNK

 

TEAMMUNKA
Felkészült szakembereink team munkája garantálja, hogy Ön mindig a legjobb kezekbe kerüljön! Kiváló specialistákból álló csapatunk segítségével minden esetben megtaláljuk a legjobb kezelési módot, és rendelőnkön belül az adott szakterületre vonatkozóan a legmagasabb szintű tudással rendelkező kollégát, aki megoldást nyújt az Ön fogászati problémájára.

 

DIAGNOSZTIKAI HÁTTÉR
A pontos diagnózis a jól megválasztott terápia alapja. Vannak olyan esetek, amelyekhez professzionális diagnosztikai háttér szükséges, amely nem csak meggyorsítja, de biztonságosabbá és tervezhetőbbé teszi a kezeléseket.
Kiváló diagnosztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy sok vizsgálatot a helyszínen végezzünk el, de amennyiben összetettebb, magasabb technológiát igénylő vizsgálat szükséges, úgy a legjobb helyekre irányítjuk.
Fogászatunkon számos modern diagnosztikai eszköz a helyszínen elérhető: digitális röntgen, panoráma röntgen, CBCT arcszkenner.

 

INNOVATÍV SZEMLÉLET
Szájsebészünk, gyökérkezelő fogszakorvosunk, fogszabályozó fogszakorvosunk parodontológusunk és esztétikai specialistánk napi szintű kooperációján túl különös érték, hogy kollégáink nem csak  naprakészek a fogorvoslásban,  de egymást segítve állandó jelleggel képzik magukat, így rendelőnkbe folyamatosan vezetjük be a szakmai újdonságokat. Mind a mikroszkópos gyökérkezelés, mind pedig a navigációs sebészet és implantáció elérhető fogászatunkon.
Fogászatunkon dolgozó orvosaink és rezidenseink komoly szakmai munkát folytatnak szakterületükön. Publikációikat, esetleírásaikat, szakmai írásaikat honlapunkra látogatva orvosaink saját oldala alatt illetve blogunkban olvashatja.

 

EMPATIKIUS MEGKÖZELÍTÉS
Amire mindannyian vágyunk: fogászati kezelések félelem és fájdalom nélkül. Munkánk során nem csak a professzionalitásra, minőségre, szakmai fejlődésre fordítunk figyelmet, hanem arra is, hogy a kezelések minél kevesebb stresszt, szorongást okozzanak Pácienseinknek.
A fogászatunkon tapasztalt oldott légkör, az empatikus és türelmes hozzáállás, még mindenkit átsegített a nehézségeken. Egy hely, ahol nem csak fogászati problémájára talál megoldást, de a fogászati kezelésekhez való viszonya is újjászületik.
Fogászatunkon nagy hangsúlyt fektetünk a félelem és fájdalommentes fogászati élményre. Ezért is vagyunk az innovatív megoldások iránt, mivel a modern fogászati  eljárások egyik legfőbb ismérve az, hogy azok minél kevesebb tortúrával járjanak, illetve minél rövidebb ideig tartsanak. Nálunk a legmodernebb eljárásokat találja!
Célunk, hogy mindenkinél elérjük, hogy a fogászati kezelések előtt és alatt a szorongás helyett a nyugalomé és mosolyé legyen a főszerep a fogorvostól, fogászati kezelésektől való félelem helyett.

 

GARANCIA
Garanciát vállalunk mind munkánkra, mind pedig az általunk forgalmazott fogászati alapanyagokra, termékekre. Csak olyan anyagokat használunk, amelyekkel garantálható a minőségi kivitelezés. A mosoly szakértőiként tudjuk, hogy a szépség a részletekben és a minőségben rejlik!
Ha felkeltettük érdeklődését fogászatunkkal kapcsolatban látogasson el oldalunkra!

Önnek mi a legfontosabb, ha fogászatot keres?

SoulDental – A mosoly szakértője

FOGÁSZATI KEZELÉSEINK

 

1021 Budapest, Zugligeti út 60.

Tel.: +36 30 228 3199

Email. info@souldental.hu

Páciensvélemények

Időpontkérés


    Kérdése van? Írja meg!