GC Tooth Mousse

GC Tooth Mousse pasztát előszeretettel alkalmazzuk gyermekfogászati eljárások során preventív céllal. Jótékony hatását a benne lévő amorf-kalciumfoszfát ACP és kazein-foszfopeptid CPP segítségével fejti ki. Az ACP-CPP komplexum a fog zománcfelszínéhez kötődve biztosítja a keményszövet remineralizációját, azaz ásványi anyagokkal való visszatöltődését. Ezáltal erősíti az ép, illetve a már meggyengült zománcréteget is. Antikariogén tulajdonságának köszönhetően megelőzi a fogszuvasodás kialakulását, visszafordítja a kialakuló fehér foltként megjelenő elváltozásokat. Extra védelmet biztosít a fogak számára, és segítséget nyújt az étkezések utáni savas támadások elleni küzdelemben. Tejfogakra és maradó fogakra egyaránt alkalmazható. Ajánljuk fogszabályozó kezelés alatt és után, illetve ózonterápiát kiegészítve a kívánt hatás fokozása érdekében.

A maradó fogak kezelése esetén a fluorid tartalmú GC MI Paste Plus nevű termék használatát javasoljuk. Használata kúraszerűen ajánlott. Érdemes évente/ félévente a fogak állapotától, illetve a szájhigiénétől függően ismételni.

HASZNÁLATA:

Lefekvés előtt tiszta ujjal vagy vattapálca segítségével gondosan szét kell dör- zsölni az alaposan megtisztított fogak felszínén. Behatási idejét követően 10-15 perc után igény szerint leöblíthető, de minél tovább marad a fogon, annál job- ban be tud épülni, ezáltal hatékonyabban tudja kifejteni zománcépítő hatását. Kisgyermekek esetében sem gond, ha véletlenül lenyelik. Gyümölcsös íze miatt használata általában a legkisebbeknél sem okoz problémát.

Figyelem: Tejfehérje-allergiában szenvedő gyermekeknél nem alkalmazható, mivel kazeint tartalmaz.

Ajánlott írásunk

  • SZÍVÜGYÜNK, HOGY A GYEREKEK NE FÉLJENEK A FOGÁSZATI KEZELÉSEKTŐL A gyermekfogászat nem csak abban más, hogy kisebbek az eszközök, mesebeli a környezet, hanem abban is, hogy a gyermekek más típusú megközelítést igényelnek a fogászati kezelések során, és azt megelőzően is. Szemléletünk szerint a fogorvosi látogatás középpontjában a gyermek fogorvosi kezelése áll. ...

Ezt olvasta már?

Időpontkérés


    Kérdése van? Írja meg!