A Mosoly Szakértői

Schreck Tímea

Schreck Tímea

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Mazsola

Hobbija: kertészkedés

2011-ben végezte el a fogászati asszisztens képzést, majd a következő évben a szájhigiénikus képzést is. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2016 márciusától erősíti a DentalKópé csapatát. Munka iránti alázata és segítőkészsége nagy biztonságot nyújt a vele dolgozó orvosok számára. Két eleven fiúgyermek édesanyjaként megedződött az évek során, őszintén szólva semmin sem lepődik meg. Szabad idejében szívesen tesz nagyobb sétákat a természetben gyermekeivel és kutyáival.

„Kétgyermekes anyaként átérzem a szülők aggodalmát, valamint a gyerekek orvostól való félelmét, így nyugalmammal, mosolyommal, tapasztalatommal igyekszem segíteni a hozzánk érkező pácienseket.”

Czanka Erika

Czanka Erika

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Mátyás király

Hobbijai: néptánc, színház, állatok

2018. júniusban végzett a Pannon Kincstárban, és októberben csatlakozott a Dentálkópé csapatához. A legjobb érzés számára, amikor a kis Páciensek örömmel, mosolyogva távoznak, és várják a legközelebbi találkozást!

„A legszebb mosoly az önfeledt gyermeki mosoly!”

Váradi Judit

Váradi Judit

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Remy a patkány

Hobbijai: színház, zenehallgatás, olvasás

Egészségügyi szakközépiskolában érettségizett, 2007-ben végezte a szájhigiénikusi iskolát, gyermek és felnőttfogászaton is dolgozott már korábban. Zenész fiát, családját és a barátait próbálja ránevelni a rendszeres szájápolásra. 2019-ben csatlakozott a Dentalkópé csapatához.

„Nagyon fontosnak tartom a jó szájhigiénia korai elsajátítását, kedvességgel és türelemmel segítem hozzá a kis pácienseket.”

Google+