A Mosoly Szakértői

Schreck Tímea

Schreck Tímea

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Mazsola

Hobbija: kertészkedés

2011-ben végezte el a fogászati asszisztens képzést, majd a következő évben a szájhigiénikus képzést is. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2016 márciusától erősíti a DentalKópé csapatát. Munka iránti alázata és segítőkészsége nagy biztonságot nyújt a vele dolgozó orvosok számára. Két eleven fiúgyermek édesanyjaként megedződött az évek során, őszintén szólva semmin sem lepődik meg. Szabad idejében szívesen tesz nagyobb sétákat a természetben gyermekeivel és kutyáival.

„Kétgyermekes anyaként átérzem a szülők aggodalmát, valamint a gyerekek orvostól való félelmét, így nyugalmammal, mosolyommal, tapasztalatommal igyekszem segíteni a hozzánk érkező pácienseket.”

Pintér Dorothy

Pintér Dorothy

Vezető fogászati asszisztens
Dentálhigiénikus

2010-ben szerezte meg a dentalhigiénikusi szakképesítést Budapesten, és 2011-óta dolgozik a szakmában.
Gyakorlatiasan mozog a fogfehérítés és a szájsebészet területén. Határozott, könnyed, mindig jókedvű természetével könnyedén megoldja felmerülő feladatait. Szájhigiénikusi gyakorlatát parodontológus szakorvosunk mellett elmélyülő tudásával tökéletesítette.

„Fontos számomra, hogy a páciensek minden alkalommal elégedetten szálljanak ki a fogászati székből. Célom, a fogászat minden területének maximális elsajátítása.
Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen megbízható vidám csapat tagja lehetek és az eddig megszerzett tudásomat itt bővíteni tudom.”

Bíró Márk

Bíró Márk

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Dzsinn az Aladinból

Hobbijai: zenélés, olvasás

2015-óta dolgozik fogászati asszisztensként. A Semmelweis Egyetem Konzerváló és Gyermekfogászati klinikáján szerzett szakmai gyakorlatot. 2017-ben csatlakozott a Dentálkópé csapatához. Örökké vidám, pozitív életszemlélete, óriási munkabírása, és jó gitártudása nagyban hozzájárulnak, hogy mindenki szívesen dolgozik vele. Otthon 2 kisgyermeket nevelnek párjával, ez a rutin a munkahelyén is megkönnyíti a gyerekekkel való kapcsolatteremtést. Mind a gyermekekben mind a felnőttekben fennálló feszültséget jól kezeli, barátságos empatikus természetével. Szívesen néz mesefilmeket a gyerekeivel.

„Mosolyra mindig mosoly a válasz. ”

Czanka Erika

Czanka Erika

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Mátyás király

Hobbijai: néptánc, színház, állatok

2018. júniusban végzett a Pannon Kincstárban, és októberben csatlakozott a Dentálkópé csapatához. A legjobb érzés számára, amikor a kis Páciensek örömmel, mosolyogva távoznak, és várják a legközelebbi találkozást!

„A legszebb mosoly az önfeledt gyermeki mosoly!”

Rottenhofferné, Hidvégi Anita

Rottenhofferné, Hidvégi Anita

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Shifu mester (Kung Fu Panda)

Hobbijai: virágkötészet, kreatív kompozíciók készítése

2012 januárjában végezte el a fogászati asszisztens képzést. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2020 januárjától csatlakozott a Dentálkópé csapatához. Mindig közel állt hozzá a gyerekek kedves, őszinte világa. Egyrészt édesanyja mintája által, aki óvónőként dolgozott, másrészt két fiúgyermek édesanyjaként ismerte meg a gyerekek világát és tapasztalatot szerzett a nevelésük során. Ezért megérti a szülők aggodalmát, és a gyermekek félelmét a kezelések előtt. Szabadidejében szeret családjával kirándulni, kerékpározni. A természetben töltött idő mindig kikapcsolja, feltölti őt, szeret kertészkedni.

„Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen vidám csapat tagja lehetek. Ahogy Shifu mester mondja: Becsüld meg a jelent, mert jót jelent!”

Váradi Judit

Váradi Judit

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Remy a patkány

Hobbijai: színház, zenehallgatás, olvasás

Egészségügyi szakközépiskolában érettségizett, 2007-ben végezte a szájhigiénikusi iskolát, gyermek és felnőttfogászaton is dolgozott már korábban. Zenész fiát, családját és a barátait próbálja ránevelni a rendszeres szájápolásra. 2019-ben csatlakozott a Dentalkópé csapatához.

„Nagyon fontosnak tartom a jó szájhigiénia korai elsajátítását, kedvességgel és türelemmel segítem hozzá a kis pácienseket.”

Google+