A Mosoly Szakértői

Schreck Tímea

Schreck Tímea

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Mazsola

Hobbija: kertészkedés

2011-ben végezte el a fogászati asszisztens képzést, majd a következő évben a szájhigiénikus képzést is. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2016 márciusától erősíti a DentalKópé csapatát. Munka iránti alázata és segítőkészsége nagy biztonságot nyújt a vele dolgozó orvosok számára. Két eleven fiúgyermek édesanyjaként megedződött az évek során, őszintén szólva semmin sem lepődik meg. Szabad idejében szívesen tesz nagyobb sétákat a természetben gyermekeivel és kutyáival.

„Kétgyermekes anyaként átérzem a szülők aggodalmát, valamint a gyerekek orvostól való félelmét, így nyugalmammal, mosolyommal, tapasztalatommal igyekszem segíteni a hozzánk érkező pácienseket.”

Váradi Judit

Váradi Judit

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Remy a patkány

Hobbijai: színház, zenehallgatás, olvasás

Egészségügyi szakközépiskolában érettségizett, 2007-ben végezte a szájhigiénikusi iskolát, gyermek és felnőttfogászaton is dolgozott már korábban. Zenész fiát, családját és a barátait próbálja ránevelni a rendszeres szájápolásra. 2019-ben csatlakozott a Dentalkópé csapatához.

„Nagyon fontosnak tartom a jó szájhigiénia korai elsajátítását, kedvességgel és türelemmel segítem hozzá a kis pácienseket.”

Kertész Marsal Éva

Kertész Marsal Éva

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Anna

Kertész Éva 2020 nyarán csatlakozott fogászatunkhoz, és dentálhigiénikusként erősíti csapatunkat.
Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik gyerekfogászati asszisztensként, Nagyon szereti a gyerekeket, és egyik legfőbb szakmai feladatának tekinti, hogy segíteni tudjon a fogászati kezelésekhez fűződő pozitív viszonyuk kialakításában. Fontos számára, hogy munkája kapcsán segíthet a gyerekek esetleges fogászat kezelések iránti félelmeinek legyőzésében, és igyekszik elfogadhatóvá tenni számukra, ezt a még ismeretlen helyzetet. Kedvenc meséje a Jégvarázs, mert az a testvéri szeretetről szól. Szívesen sportol, legfőképpen a futást kedveli, és nagyon szeret énekelni.

„Minden mosolygós kisgyermek bearanyozza a napomat. Mai napig örömmel végzem ezt a munkát, ami inkább hivatás a számomra. A DentálKópé mesebeli fogászat eddigi pályafutásom során a leggyerekközpontúbb hely, ahol minden körülmény biztosított számomra, hogy hivatásomnak éljek.”

Orbán Eliána

Orbán Eliána

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Aranyhaj

2020 júniusában végzett a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájába. 2020 ősszel csatlakozott a DentálKópé csapatához. Lelkesen segíti az orvosok munkáját, bátorítja a még félős kis pácienseket. Mivel nagy családban nőtt fel, otthonosan mozog a gyerekek világában. Különleges képességgel találja meg velük a hangot, szereti mókával rávezetni őket egy-egy beavatkozásra. “Manóűzésre” mindig készen áll!

Szabdidejét szívesen tölti mozgással, szeret futni, teniszezni, túrázni, de nem veti meg a nyugodtabb tevékenységeket, így az olvasást sem. Hobbi szinten maga is ír, és maradék idejében szeret sürgölődni a konyhában is, ahol egyre nagyobb tapasztalattal főz különleges ételeket.

„A gyermekekhez végtelen türelem, szeretet, odaadás, és sok-sok biztatás szükségeltetik. Hiszem hogy a biztatás erőt ad, a szeretet bizalmat, türelem pedig rózsát terem.”

Rottenhofferné, Hidvégi Anita

Rottenhofferné, Hidvégi Anita

Fogászati asszisztens
Kedvenc mesehőse: Shifu mester (Kung Fu Panda)
Hobbijai: virágkötészet, kreatív kompozíciók készítése
2012 januárjában végezte el a fogászati asszisztens képzést. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2020 januárjától csatlakozott a Dentálkópé csapatához. Mindig közel állt hozzá a gyerekek kedves, őszinte világa. Egyrészt édesanyja mintája által, aki óvónőként dolgozott, másrészt két fiúgyermek édesanyjaként ismerte meg a gyerekek világát és tapasztalatot szerzett a nevelésük során. Ezért megérti a szülők aggodalmát, és a gyermekek félelmét a kezelések előtt. Szabadidejében szeret családjával kirándulni, kerékpározni. A természetben töltött idő mindig kikapcsolja, feltölti őt, szeret kertészkedni.
„Nagyon örülök annak, hogy egy ilyen vidám csapat tagja lehetek. Ahogy Shifu mester mondja: Becsüld meg a jelent, mert jót jelent!”

Google+