A Mosoly Szakértői

Váradi Judit

Váradi Judit

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Remy a patkány

Hobbijai: színház, zenehallgatás, olvasás

Egészségügyi szakközépiskolában érettségizett, 2007-ben végezte a szájhigiénikusi iskolát, gyermek és felnőttfogászaton is dolgozott már korábban. Zenész fiát, családját és a barátait próbálja ránevelni a rendszeres szájápolásra. 2019-ben csatlakozott a Dentalkópé csapatához.

„Nagyon fontosnak tartom a jó szájhigiénia korai elsajátítását, kedvességgel és türelemmel segítem hozzá a kis pácienseket.”

Kertész Marsal Éva

Kertész Marsal Éva

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Anna

Kertész Éva 2020 nyarán csatlakozott fogászatunkhoz, és dentálhigiénikusként erősíti csapatunkat.
Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik gyerekfogászati asszisztensként, Nagyon szereti a gyerekeket, és egyik legfőbb szakmai feladatának tekinti, hogy segíteni tudjon a fogászati kezelésekhez fűződő pozitív viszonyuk kialakításában. Fontos számára, hogy munkája kapcsán segíthet a gyerekek esetleges fogászat kezelések iránti félelmeinek legyőzésében, és igyekszik elfogadhatóvá tenni számukra, ezt a még ismeretlen helyzetet. Kedvenc meséje a Jégvarázs, mert az a testvéri szeretetről szól. Szívesen sportol, legfőképpen a futást kedveli, és nagyon szeret énekelni.

„Minden mosolygós kisgyermek bearanyozza a napomat. Mai napig örömmel végzem ezt a munkát, ami inkább hivatás a számomra. A DentálKópé mesebeli fogászat eddigi pályafutásom során a leggyerekközpontúbb hely, ahol minden körülmény biztosított számomra, hogy hivatásomnak éljek.”

Orbán Eliána

Orbán Eliána

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Aranyhaj

2020 júniusában végzett a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájába. 2020 ősszel csatlakozott a DentálKópé csapatához. Lelkesen segíti az orvosok munkáját, bátorítja a még félős kis pácienseket. Mivel nagy családban nőtt fel, otthonosan mozog a gyerekek világában. Különleges képességgel találja meg velük a hangot, szereti mókával rávezetni őket egy-egy beavatkozásra. “Manóűzésre” mindig készen áll!

Szabdidejét szívesen tölti mozgással, szeret futni, teniszezni, túrázni, de nem veti meg a nyugodtabb tevékenységeket, így az olvasást sem. Hobbi szinten maga is ír, és maradék idejében szeret sürgölődni a konyhában is, ahol egyre nagyobb tapasztalattal főz különleges ételeket.

„A gyermekekhez végtelen türelem, szeretet, odaadás, és sok-sok biztatás szükségeltetik. Hiszem hogy a biztatás erőt ad, a szeretet bizalmat, türelem pedig rózsát terem.”

Hesz Rita

Hesz Rita

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Rumini, aki egy zöldfülű kisegérből bátor kalandorrá válik.

Hobbijai: Szabadidejében szeret varrni, különösen patchwork technikával, sokat társasjátékozik, de mióta nagymama lett, a családdal, unokákkal tölti legszívesebben a hétvégéket.

1990-ben egészségügyi szakközépiskolában érettségizett és 2020 nyarán végzett fogászati asszisztensként. Klinikai fogászati higiénikusnak tanul, és itt, a DentalKópéban pedig még inkább látja, milyen fontos a prevenció, a megelőzés, és hogy a szájápolást nem lehet elég korán elkezdeni. Nagycsaládos anyukaként könnyen szót ért kicsi pácienseivel, nagymamaként pedig sokkal elnézőbb velük szemben.

„Ehhez a hivatáshoz rengeteg kreativitásra, fortélyra van szükség, de ettől szép és változatos ez a munka. A gyerekek úgy érzem, fiatalon tartanak, főképp lelkileg. Mindig meglep az őszinteségük. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az új hivatásra, amitől jobb emberré válhatok.”

Google+