A Mosoly Szakértői

Kertész Marsal Éva

Kertész Marsal Éva

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Anna

Kertész Éva 2020 nyarán csatlakozott fogászatunkhoz, és dentálhigiénikusként erősíti csapatunkat.
Közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik gyerekfogászati asszisztensként, Nagyon szereti a gyerekeket, és egyik legfőbb szakmai feladatának tekinti, hogy segíteni tudjon a fogászati kezelésekhez fűződő pozitív viszonyuk kialakításában. Fontos számára, hogy munkája kapcsán segíthet a gyerekek esetleges fogászat kezelések iránti félelmeinek legyőzésében, és igyekszik elfogadhatóvá tenni számukra, ezt a még ismeretlen helyzetet. Kedvenc meséje a Jégvarázs, mert az a testvéri szeretetről szól. Szívesen sportol, legfőképpen a futást kedveli, és nagyon szeret énekelni.

„Minden mosolygós kisgyermek bearanyozza a napomat. Mai napig örömmel végzem ezt a munkát, ami inkább hivatás a számomra. A DentálKópé mesebeli fogászat eddigi pályafutásom során a leggyerekközpontúbb hely, ahol minden körülmény biztosított számomra, hogy hivatásomnak éljek.”

Hesz Rita

Hesz Rita

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Rumini, aki egy zöldfülű kisegérből bátor kalandorrá válik.

Hobbijai: Szabadidejében szeret varrni, különösen patchwork technikával, sokat társasjátékozik, de mióta nagymama lett, a családdal, unokákkal tölti legszívesebben a hétvégéket.

1990-ben egészségügyi szakközépiskolában érettségizett és 2020 nyarán végzett fogászati asszisztensként. Klinikai fogászati higiénikusnak tanul, és itt, a DentalKópéban pedig még inkább látja, milyen fontos a prevenció, a megelőzés, és hogy a szájápolást nem lehet elég korán elkezdeni. Nagycsaládos anyukaként könnyen szót ért kicsi pácienseivel, nagymamaként pedig sokkal elnézőbb velük szemben.

„Ehhez a hivatáshoz rengeteg kreativitásra, fortélyra van szükség, de ettől szép és változatos ez a munka. A gyerekek úgy érzem, fiatalon tartanak, főképp lelkileg. Mindig meglep az őszinteségük. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az új hivatásra, amitől jobb emberré válhatok.”

Orbán Eliána

Orbán Eliána

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Aranyhaj

2020 júniusában végzett a Semmelweis Egyetem Raoul Wallenberg Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájába. 2020 ősszel csatlakozott a DentálKópé csapatához. Lelkesen segíti az orvosok munkáját, bátorítja a még félős kis pácienseket. Mivel nagy családban nőtt fel, otthonosan mozog a gyerekek világában. Különleges képességgel találja meg velük a hangot, szereti mókával rávezetni őket egy-egy beavatkozásra. “Manóűzésre” mindig készen áll!

Szabdidejét szívesen tölti mozgással, szeret futni, teniszezni, túrázni, de nem veti meg a nyugodtabb tevékenységeket, így az olvasást sem. Hobbi szinten maga is ír, és maradék idejében szeret sürgölődni a konyhában is, ahol egyre nagyobb tapasztalattal főz különleges ételeket.

„A gyermekekhez végtelen türelem, szeretet, odaadás, és sok-sok biztatás szükségeltetik. Hiszem hogy a biztatás erőt ad, a szeretet bizalmat, türelem pedig rózsát terem.”

Váradi Judit

Váradi Judit

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: Remy a patkány

Hobbijai: színház, zenehallgatás, olvasás

Egészségügyi szakközépiskolában érettségizett, 2007-ben végezte a szájhigiénikusi iskolát, gyermek és felnőttfogászaton is dolgozott már korábban. Zenész fiát, családját és a barátait próbálja ránevelni a rendszeres szájápolásra. 2019-ben csatlakozott a Dentalkópé csapatához.

„Nagyon fontosnak tartom a jó szájhigiénia korai elsajátítását, kedvességgel és türelemmel segítem hozzá a kis pácienseket.”

Google+