A Mosoly Szakértői

Pribay Veronika

Pribay Veronika

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Nils Holgersson

Hobbijai: mandalakészítés, éneklés

2015 júniusában csatlakozott a DentalKópé teamhez. Érettségi után felsőfokú szakképesítést szerzett, mint idegenforgalmi szakmenedzser és idegenvezető. Szabadidejében mandalákat készít, emellett gyönyörűen énekel, aktív tagja a Csíkszerda kórusnak. Élénken érdeklődik a japán nyelv és kultúra iránt. Angol nyelven beszél.

„Recepciósként mindent megteszek, hogy a hozzánk érkező gyermekek az első perctől kezdve jól érezzék magukat nálunk. Ha a várakozás percei oldott, játékos környezetben telnek, az elősegíti, hogy a kicsik a rendelőben is nyitottan álljanak a kezelés elébe.”

Pozsgai Ágnes

Pozsgai Ágnes

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Kalán néni

Hobbijai: sétarepülés, biciklizés

Kislánya születése után, 2018 májusában tért vissza csapatunkba. Érettségi után idegenforgalmi szakképesítést szerzett. Mindig jókedvű, szeret gyerekek között lenni, emberekkel foglalkozni. Igazi csapatjátékos, kíváló problémamegoldó képessége és maximalizmusa miatt teamünk egyik alappillére.

“Sikeres kezelés akkor lehetséges, ha a gyerekek érdeklődve, félelem nélkül ülnek a fogorvosi székbe. Éppen ezért recepciósként igyekszem már az érkezésükkor nyitott, barátságos légkört kialakítani, hogy érezzék a fogászat nem egy ijesztő hely.”

Kis-Nemes Bianka

Kis-Nemes Bianka

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Mulan

Hobbija: olvasás, van egy kiskutyája és vele tölt időt, valamint hét éve hétvégente a Magyar Vízilabda Szövetségnek is dolgozik.

Mindig olyan munkára vágyott, ahol segíthet, emberekkel foglalkoztat. Így szociológiát tanult, majd később 2018 tavaszán csatlakozott csapatunkhoz.

„Fontos számomra, hogy a kis páciensek segítségére legyek, egy kedves mosollyal megnyugtassam őket. Jó érzéssel tölt el, ha a gyerekek és szüleik pozitív benyomással távoznak tőlünk.”

Google+