A Mosoly Szakértői

Ringbauer Zsófia

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Belle

Hobbijai: túrázás, utazás, főzés

2020. januárjában csatlakozott csapatunkhoz. Szeret emberekkel foglalkozni, mosolygós, pozitív személyiségével könnyen teremt kapcsolatot. Jelenleg csecsemő- és gyermekápolónak illetve jeltolmácsnak tanul, hogy később, szabadidejében végzett tolmácsként ennek a szenvedélyének hódolhasson. Imádja a kutyákat, mindenféle sportot kipróbál, ami velük kapcsolatos. Angol nyelven beszél.

„Recepciósként igyekszem mindent tőlem telhetőt megtenni, hogy a hozzánk érkező kis páciensek egy igazi mesebeli fogászatra érkezzenek és egy barátságos, félelem nélküli hellyé váljon számukra a fogászati rendelő, így segítem a kezelés sikerét.”

Korda Nelly

Korda Nelly

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Dumbo

Hobbijai: túrázás, utazás, főzés

Nelly 2020 nyarán csatlakozott csapatunkhoz. Jelenleg kereskedelem és marketing szakos hallgató. Kiválóan beszél angolul, mivel egy évet járt gimnáziumba az Angliában található Bath városában. Szabadidejében aktívan sportol, kedvelt tevékenysége a futás, aerobic, kondi, biciklizés, szörf, lovaglás. Mindezek mellett érdeklődik a fotózás, a divattal kapcsolatos hírek trendek divatrajzok, a főzés és az egészséges táplálkozás iránt.

“Barátságos, segítőkész természetem van, kellő empátiával a páciensek igényeivel és problémáival kapcsolatban. Igyekszem a rám bízott feladatokat úgy elvégezni, mintha én lennék az ügyfél, és én várnék megoldást a kérdéseimre.”

Nagyillés Afrodité

Nagyillés Afrodité

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehős: Anasztázia

Hobbijai: olvasás, futás, utazás

2021 nyarának végén csatlakozott csapatunkhoz. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségturizmus szakára jár, ahol kamatoztatni tudja idegenvezetői képzésen szerzett tudását. Angolul jól beszél. Nagyon szeret az emberekkel, és leginkább a gyermekekkel foglalkozni, 6 testvére közül Ő a legidősebb, emiatt könnyedén egy hullámhosszra kerül velük.

„Fontos számomra, hogy a szülők nyugodt szívvel hozzák el gyermekeiket, és az egész család boldog mosollyal távozzon tőlünk. Minden helyzetben a legnagyobb együttérzéssel igyekszem ezt elérni.”

Google+