A Mosoly Szakértői

Pribay Veronika

Pribay Veronika

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Nils Holgersson

Hobbijai: mandalakészítés, éneklés

2015 júniusában csatlakozott a DentalKópé teamhez. Érettségi után felsőfokú szakképesítést szerzett, mint idegenforgalmi szakmenedzser és idegenvezető. Szabadidejében mandalákat készít, emellett gyönyörűen énekel, aktív tagja a Csíkszerda kórusnak. Élénken érdeklődik a japán nyelv és kultúra iránt. Angol nyelven beszél.

„Recepciósként mindent megteszek, hogy a hozzánk érkező gyermekek az első perctől kezdve jól érezzék magukat nálunk. Ha a várakozás percei oldott, játékos környezetben telnek, az elősegíti, hogy a kicsik a rendelőben is nyitottan álljanak a kezelés elébe.”

Ringbauer Zsófia

Ringbauer Zsófia

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Belle

Hobbijai: túrázás, utazás, főzés

2020. januárjában csatlakozott csapatunkhoz. Szeret emberekkel foglalkozni, mosolygós, pozitív személyiségével könnyen teremt kapcsolatot. Jelenleg csecsemő- és gyermekápolónak illetve jeltolmácsnak tanul, hogy később, szabadidejében végzett tolmácsként ennek a szenvedélyének hódolhasson. Imádja a kutyákat, mindenféle sportot kipróbál, ami velük kapcsolatos. Angol nyelven beszél.

“Recepciósként igyekszem mindent tőlem telhetőt megtenni, hogy a hozzánk érkező kis páciensek egy igazi mesebeli fogászatra érkezzenek és egy barátságos, félelem nélküli hellyé váljon számukra a fogászati rendelő, így segítem a kezelés sikerét.”

Korda Nelly

Korda Nelly

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Dumbo

Hobbijai: túrázás, utazás, főzés

Nelly 2020 nyarán csatlakozott csapatunkhoz. Jelenleg kereskedelem és marketing szakos hallgató. Kiválóan beszél angolul, mivel egy évet járt gimnáziumba az Angliában található Bath városában. Szabadidejében aktívan sportol, kedvelt tevékenysége a futás, aerobic, kondi, biciklizés, szörf, lovaglás. Mindezek mellett érdeklődik a fotózás, a divattal kapcsolatos hírek trendek divatrajzok, a főzés és az egészséges táplálkozás iránt.

“Barátságos, segítőkész természetem van, kellő empátiával a páciensek igényeivel és problémáival kapcsolatban. Igyekszem a rám bízott feladatokat úgy elvégezni, mintha én lennék az ügyfél, és én várnék megoldást a kérdéseimre.”

Berényi Enikő

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Hamupipőke

Hobbijai: moziba járás, zenehallgatás

2020 novemberében csatlakozott a DentálKópé csapatához. Végzettségét tekintve közgazdász, turizmus- vendéglátás szakirányon. Több évig szállodai recepciósként dolgozott, angol nyelven kiválóan beszél. Rajong a jó filmekért, egyik hobbija a moziba járás, de a jó sorozatokat is nagyon kedveli.
Szabadidejében igyekszik minél többet utazni, minél több kultúrát megismerni. Gyermekként zeneiskolába járt, több hangszeren is játszik,  a zene szeretete azóta is fontos számára. Ért a gyerekek nyelvén, kistestvérével szoros a kapcsolata, így közel áll hozzá a DentálKópé légköre és szellemisége.

„Mosolygós személyiség vagyok, hamar megtalálom a közös hangot a gyerekekkel és szüleikkel is. Segítőkészen és empatikusan igyekszem a hozzám érkező kérdéseket megválaszolni. Fontos, hogy a gyerekek pozitív élmémnyekkel távozzanak fogászati kezelésük után, ezért legjobb, ha barátságos légkörben, oldott hangulatban találkoznak először fogorvosukkal.”

Google+