A Mosoly Szakértői

Dr. Schatz Balázs

Dr. Schatz Balázs

ügyvezető igazgató és cégtulajdonostárs

kedvenc mesehőse: Frakk

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett 1997-ben, majd az Általános Orvostudományi Kart is elvégezte.

1999–ben Fog és szájbetegségek, 2011–ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos lett. 2002-ben nyitotta meg a SoulDental fogászat Zugligeti úti rendelőjét. Szakmai vezetőként olyan csapatot hozott létre, amely minden fogászati szakterületet magas szinten művel. Felismerte, hogy a gyermekfogászata önálló mesebeli helyszínt érdemel, ezért a 2008-ban megnyitotta az országban elsőként magángyerekfogászatát.

Szakterülete a különböző implantátumokon vagy saját fogakon rögzülő fogpótlások készítése. Specialitása a természetes fogazathoz maximálisan illeszkedő teljes kerámia koronák és hidak kialakítása. A kerámia restaurációk területén hosszú távú tapasztalattal rendelkezik. 2005-óta használja praxisában a nemzetközileg elismert Procera cirkónium kerámia rendszert, a házban működő kiváló fogtechnikai laborral szorosan együttműködve.

Szabadidejében golfozik, és finom ételekkel kényezteti családját, barátait.

“Szeretem, ha a rendelőnk élen jár, a technikai újítások, a minőségi szakemberek és az orvoslás terén!”

Dr. Szilágyi Emese

Dr. Szilágyi Emese

ügyvezető igazgató, cégtulajdonostárs

kedvenc mesehőse Merida, a bátor

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. 1996-ban Fog- és szájbetegségek 2002-ben Parodontológia szakvizsgát tett.
Az egyetem elvégzését követően az USA –ban parodontológiai, szájsebészeti és endodonciai gyakorlaton vett részt.

1997-2011 között a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján egyetemi tanársegédként dolgozott, ahol parodontális regeneráció területén végzett kutatásokban parodontális betegek azonnali implantációjában, valamint az oktatásban és a Parodontológia tankönyv megírásában is aktívan részt vett.

Szakterülete a Parodontológia és az Implantológia. Specialitása a parodontális finom és mikrosebészet. Munkája meghatározó a rendelő prevenciós szemléletének kialakításában. Implantációs műtéteinél 1999-óta a Nobel Biocare világszerte elismert svéd gyártó legmegbízhatóbb implantátumait használja.

A parodontológia mellett különböző operatív vezetői és kreatív területekért felel. Szabadidejét festéssel, meditációval, kirándulással tölti.

“Fantasztikus csapatot építettünk fel, amiért nagyon hálás vagyok.”

Google+