A Mosoly Szakértői

Schreck Tímea

Schreck Tímea

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Mazsola

Hobbija: kertészkedés

2011-ben végezte el a fogászati asszisztens képzést, majd a következő évben a szájhigiénikus képzést is. Több éves magánrendelői tapasztalat után 2016 márciusától erősíti a DentalKópé csapatát. Munka iránti alázata és segítőkészsége nagy biztonságot nyújt a vele dolgozó orvosok számára. Két eleven fiúgyermek édesanyjaként megedződött az évek során, őszintén szólva semmin sem lepődik meg. Szabad idejében szívesen tesz nagyobb sétákat a természetben gyermekeivel és kutyáival.

„Kétgyermekes anyaként átérzem a szülők aggodalmát, valamint a gyerekek orvostól való félelmét, így nyugalmammal, mosolyommal, tapasztalatommal igyekszem segíteni a hozzánk érkező pácienseket.”

Mészáros Ágnes

Mészáros Ágnes

Dentálhigiénikus
Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehős: a kis hableány

Hobbija: futás

2012-ben végezte el a fogászati asszisztensképzést, majd a dentálhigiénikusi végzettséget is megszerezte. 2015 óta dolgozik a DentalKópéban. Mindig pörög, csacsogós, lendületes színt hoz a rendelő életébe, a legkisebb páciensekkel is könnyedén megtalálja a hangot.
Több alkalommal tett látogatást óvodákban, ahol a gyermekeket játékos feladatokkal ösztönözte a rendszeres fogmosásra. Szabadidejében sportol, összejár barátnőivel vagy kirándul.

„Vidámságommal és közvetlen hangvételemmel szeretném elérni, hogy a fogászati kezelések a lehetőségekhez képest a legkellemesebben teljenek, hiszen minden könnyebben megy mosolyogva.”

Bíró Márk

Bíró Márk

Fogászati asszisztens

Kedvenc mesehőse: Dzsinn az Aladinból

Hobbijai: zenélés, olvasás

2015-óta dolgozik fogászati asszisztensként. A Semmelweis Egyetem Konzerváló és Gyermekfogászati klinikáján szerzett szakmai gyakorlatot. 2017-ben csatlakozott a Dentálkópé csapatához. Örökké vidám, pozitív életszemlélete, óriási munkabírása, és jó gitártudása nagyban hozzájárulnak, hogy mindenki szívesen dolgozik vele. Otthon 2 kisgyermeket nevelnek párjával, ez a rutin a munkahelyén is megkönnyíti a gyerekekkel való kapcsolatteremtést. Mind a gyermekekben mind a felnőttekben fennálló feszültséget jól kezeli, barátságos empatikus természetével. Szívesen néz mesefilmeket a gyerekeivel.

„Mosolyra mindig mosoly a válasz. ”

Google+