A Mosoly Szakértői

Pribay Veronika

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Nis Holgersson

Hobbijai: mandalakészítés, éneklés

2015 júniusában csatlakozott a DentalKópé teamhez. Érettségi után felsőfokú szakképesítést szerzett, mint idegenforgalmi szakmenedzser és idegenvezető. Szabadidejében mandalákat készít, emellett gyönyörűen énekel, aktív tagja a Csíkszerda kórusnak. Élénken érdeklődik a japán nyelv és kultúra iránt. Angol nyelven beszél.

„Recepciósként mindent megteszek, hogy a hozzánk érkező gyermekek az első perctől kezdve jól érezzék magukat nálunk. Ha a várakozás percei oldott, játékos környezetben telnek, az elősegíti, hogy a kicsik a rendelőben is nyitottan álljanak a kezelés elébe.”

Pham Maja

Fogászati recepciós

Kedvenc mesehőse: Popeye

Hobbijai: sütés- főzés, tánc, ének, rajz olvasás

Maja 2018-ban csatlakozott a DentalKópé csapatához. Mindig mosolygós, készséges, segítőkész. Vietnami származása miatt tolmácsolással segíti a Magyarországra látogató vietnami embereket. A vietnami mellett angolul beszél. Szabadidejében sportol, vagy remek tortákat süt.

„Mindig mosolyogva várom a gyerekeket, hogy az első pillanattól kezdve jó kedvük legyen, így üljenek be a székbe. Fontos, hogy a rendelőnk nyugodt és barátságos legyen a gyerekek számára és szívesen jöjjenek hozzánk!”