A Mosoly Szakértői

Dr. Kárász Szilvia

Gyermekfogorvos

Kedvenc mesehősei: Anna és Elza a Jégvarázsból

Hobbijai: kirándulás, kézműveskedés

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. 2011-ben Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakvizsgát szerzett. Szakmai tapasztalatra a XI. Kerületi Önkormányzati Szakrendelésen tett szert. 2009-óta dolgozik a DentálKópéban. Szakterülete a gyermekfogászat. Egészen különleges képessége, hogy elvarázsolja a hozzájáró gyermekeket. Specialitása a nehezen kezelhető-, fogyatékkal élő-, vagy autista gyermekek fogászati kezelése. Kihívásnak érzi a szorongó kisgyermekek fogászati ellátását. Ezért gyakran végez aneszteziológus segítségével bódításban kezelést. Angolul és németül beszél. Két kislányával szeret a szabadban lenni, biciklizni, télen korcsolyázni. Gyakran kézműveskednek, festenek, decoupage-olnak korongoznak, a lényeg, hogy alkossanak valamit.

„Fontos feladatomnak érzem, hogy megalapozzam már egészen kisgyermek korban az orvos és a páciens felhőtlen kapcsolatát, hogy felnőttként is szorongás és félelem nélkül tudjon fogorvosi székbe ülni, illetve jó érzéssel tudjon részt venni a rendszeres ellenőrzéseken”

Dr. Auth Adrienn

Dr. Auth Adrienn

Gyermekfogorvos

Kedvenc mesehőse: Törpilla

Hobbijai: Kirándulás, Aerobic, Olvasás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. A diploma megszerzése után a Semmelweis Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási Klinikáján kezdte meg a gyermekfogászati szakképzést. Részt vesz a klinikai kutatómunkában és a fogorvostan hallgatók oktatásában. Angolul és németül beszél. A klinikai tapasztalatok kellő szakmai magabiztosságot jelentenek a gyermekek által előidézett időnként meglepő és váratlan helyzetek kezeléséhez. Számos szűrővizsgálaton vesz részt, sokszor szabadideje rovására is lelkesen instruálja a gyerkőcöket és mutat rá a fogászati kezelés szükségességére. Maradék szabadidejét szereti a szabadban tölteni.

„Kihívásnak tekintem a kis pácienseim bizalmának elnyerését, amit nem lehet elég korán kezdeni, hiszen együtt sikerülhet megelőznünk számos fogászati probléma kialakulását.”

Dr. Breiner Marcell

Dr. Breiner Marcell

Gyermekfogorvos
Általános fogorvos

Kedvenc mesehőse: Olaf

Hobbijai: Mérgeskígyó szelídítés és Alpaka lovaglás.

A Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán végzett. A DentalCoop és a DentalKópé fogorvosi csapatának fiatal, lelkes tagja. Ez a közösség ideális szakmai környezetet biztosít ahhoz, hogy a felhalmozott friss, naprakész tudását magabiztosan fordíthassa a páciensek javára a mindennapokban. Munkájának fókuszában a fogazat természetes esztétikájának helyreállítása áll, minimál-invazív módszerekkel. Angolul és olaszul beszél. Könnyed, laza, barátságos fogorvos és nem utolsó sorban remek a humora. A gyermekekkel is hamar megszerettette magát, a kiskópék örömmel járnak vissza hozzá. Szabadidejében sportol, télen sízik, nyáron szörfözik, ha jó a szél.

„Humorral és a barátságos légkör megteremtésével tudom elnyerni a gyerekek bizalmát és saját nyelvükön ismertetem a kezelés menetét. Ezáltal örömmel jönnek vissza hozzám és megengedik a szükséges beavatkozásokat.”

Dr. Dénes Nóra

Gyermekfogorvos
Általános fogorvos

Kedvenc mesehőse: Aranyhaj

Hobbijai: kézművesség, olvasás, Aerial hoop

A Pécsi Tudományegyetem Fogorvostudományi szakán végzett. Lelkesen érdeklődik a fogászat minden területe iránt. Bájos, légies teremtés, egyenes, nyitott kommunikációjának köszönhetően a gyermekek hamar együttműködővé vállnak a székében. Frissen végzett fogorvosként azonnal beilleszkedett csapatunkba, a gyerekfogászat mellett az ínygyulladás, illetve a fogágybetegség kezelése érdekli, ezért is nagy hangsúlyt fektet a prevencióra. Szigorúan veszi, hogy a gyermekek elsajátítsák a tökéletes szájápolást, ezért mind a kicsiket mind a szüleiket rendszeresen instruálja, hogy még időben megelőzze a nagyobb lyukak kialakulását. Különböző helyszíneken a rendelőn kívül is gyakran végez szűrővizsgálatokat. Munka után szívesen készít lakásdíszeket, vagy túrázik a barátaival.

„Fontosnak tartom, hogy a gyerekek ne elavult tévképzetekkel nőjenek fel, hiszen fogaik megőrzése fontos feladatunk. Szeretném minél korábban megmutatni nekik, hogy a fogorvostól nincs félnivalójuk, ezzel megalapozva, hogy a vizsgálatok később az életük részét képezzék.”

Dr. Tausz Dóra

Fogszabályozó fogszakorvos

Kedvenc mesehős: Tündérbogyó

Hobbijai: gyaloglás, sízés

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett.
1996-ban Fog és szájbetegségek, 2000-ben Fogszabályozás szakvizsgát szerzett.
Oszlopos tagja a DentalCoop és DentalKópécsapatának, hiszen 2003 óta dolgozik itt.
Rendszeresen vesz részt hazai és nemzetközi szakmai továbbképzéseken és előadásokon. Kihívásnak érzi a bonyolult fogazati rendellenességek kezelését. Magas szintű betegellátó munkát végez mind a gyermek, mind pedig a felnőtt korosztály körében. Számos technikát alkalmazva, akár láthatatlan készülékekkel kezeli a különböző harapási eltéréseket, rendellenességeket. Angolul és németül beszél. Mivel mélyen elköteleződött az emberekkel történő segítő munka és önmaga tudatos megismerése mellett, elvégezte a hipnoterapeuta képzést is. Három gyermeket nevel, szabadidejében meditál, kirándul.

„Nagyon jó érzés annak a lehetősége számomra, hogy a saját szakterületemen belül megtalálhatom a módját, hogy hogyan tehetek azért, hogy pácienseim elérjék azt, amit szeretnének!”

A DentalCoopban rendel 1121 Budapest, Zugligeti út 60.

Dr. Bognár Zsuzsanna

Aneszteziológus

Kedvenc mesehőse: Csingiling

Hobbijai: olvasás, túrázás

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán végzett. 2010-ben aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát tett. 2005 és 2014 között a Pécsi Tudományegyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Intézetében szerzett szakmai tapasztalatokat, emellett az orvostanhallgatók és a rezidensek oktatásában is részt vett magyar, angol és német nyelven. 2014-től a főváros több egészségügyi intézményében lát el aneszteziológiai feladatokat. 2017-től csatlakozott a Dentálkópé csapatához. Munkája során kiemelten fontosnak tartja a páciensekkel szembeni empatikus és emberséges hozzáállást. Kedvenc időtöltése az olvasás és a túrázás.
Angolul és németül beszél.

„Külön kis kaland a kis kópékkal együtt szelídíteni a félelmeiket a bátorság szérumot is tartalmazó varázsitallal.”

Dr. Szilágyi Emese

Parodontológus fogszakorvos
Implantológus

Kedvenc mesehős: Saoirse, a fókatündér, a tenger dalából

Hobbijai: festés, jóga, meditáció, zene, túrázás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Fogorvostudományi Karán végzett. 1996-ban Fog- és szájbetegségek, 2002-ben Parodontológia szakorvos lett.
1997-2011 között a Semmelweis Egyetem Parodontológiai Klinikáján egyetemi tanársegédként dolgozott, férjével, Dr. Schatz Balázzsal közösen vezetik a Dentalcoop és a Dentalkópé rendelőket. A sebészet mellett ő a cég kreatív felelőse, valamint HR-ese. Három gyermeket egy kiskutyát és egy cicát nevelnek, angol nyelven beszél.

„Hálás vagyok a pácienseim bizalmáért és a teamnek, akikkel dolgozom. A DentalKópé színes világának megálmodása, létrehozása hatalmas öröm számomra.”

Google+